IBM Disaster Recovery

Robusta och tåliga IT-system och infrastruktur blir allt viktigare för alla sorters företag.

BCE Sweden ABs IBM Disaster Recovery-tjänster garanterar att om erat företag drabbas av en katastrof, oavsett slag, så tillhandahåller vi ersättningshårdvara från IBM som ni kan arbeta på från vårt datacenter, eller som vi levererar vart som helst i Sverige

Disaster Recovery-tjänst för IBM i & IBM p

Förberedelser för kontinuitet eller återställning av dina system behöver tas på stort allvar. Om avgörande affärssystem går förlorade kan det betyda slutet för din verksamhet.

Disaster Recovery för IBM i

BCE Sweden AB har vad som kan vara det största lagret av IBM i-maskiner i Sverige, redo att användas för katastrofåterställning. Vi täcker hela sortimentet av IBM i (iSeries), från de senaste POWER6-systemen till de äldre i5 POWER5-systemen, och de utgångna AS/400-modellerna.

Disaster Recovery för IBM p

Det kan vara svårt att återhämta sig från en betydande förlust av IT-infrastruktur och data utan de rätta förberedelserna. BCE Sweden ABs Disaster Recovery-tjänster för IBM p håller en dedikerad IBM p-maskin tillgänglig för dig som du kan arbeta på från vårt energieffektiva datacenter. Vi kan också leverera vart som helst i Sverige i linje med serviceavtal som minimerar skaderisken för din verksamhet.

Lämna ett svar