Underhåll av IBM-hårdvara

BCE Sweden AB tillhandahåller ett antal underhållstjänster, bland annat underhåll av operativsystem, ersättningssystem, outsourcing av datacenter och dataåterställning.

Som oberoende tjänsteleverantör erbjuder vi opartisk rådgivning och utvärdering av ditt IT-system.

Alla våra underhållstjänster innebär att vi tillhandahåller expertkunskaper, till exempel:

 • Dedikerad ingenjörsassistans eller assistans på plats hos kund
 • Teknisk support
 • Tillhandahållande av reservdelar (på plats hos kund och via försändelser)
 • Täckning dygnet runt
 • Distribuerad teknisk assistans

BCE Sweden AB har 20 års erfarenhet av att erbjuda expertservice och support för hela IBM:s utbud av IBM i (iSeries) och IBM p (pSeries). BCE Sweden AB hanterar allt – från de största och senaste processorerna POWER7 och POWER6, till de äldre i5 POWER5, p5 POWER5 och de utgångna modellerna AS/400 och RS/6000 som IBM inte längre erbjuder support för.

Underhåll av IBM-hårdvara

Vår specialisering gör att våra kontrakt kan vara flexibla och heltäckande, vilket hjälper ditt företag att fortsätta förändras samtidigt som ni behåller era konkurrensfördelar.

Den unika fördelen som alla kunder finner hos BCE Sweden AB är vår omfattande erfarenhet och expertis inom IBM:s Midrange-system. Vi är också de enda riktiga specialisterna på IBM utöver IBM själva.

Service & support för IBM-system

Detta har enorm betydelse för nivån på vår expertis, vilken märks allra tydligast i den snabbhet och effektivitet med vilken vi diagnostiserar och åtgärder problem med IBM-hårdvara.

Alla våra serviceingenjörer och vår tekniska supportpersonal är dedikerade till IBM POWER7 & IBM POWER6 (tidigare känt som iSeries AS/400 och pSeries RS/6000). Detta har enorm betydelse för nivån på vår expertis, vilken märks allra tydligast i den snabbhet och effektivitet med vilken vi diagnostiserar och åtgärder problem med IBM-hårdvara.

 • Underhåll av IBM i

  BCE Sweden AB är den största leverantören av underhåll för IBM i i Sverige näst efter IBM själva. Vi har ett enastående gott rykte som bygger på 20 års erfarenhet av att garantera utmärkt återhämtningsförmåga för säkerhet och verksamhet genom underhåll av IBM-hårdvara.

  Läs mer…

 • Underhåll av IBM p

  Om ni letar efter den bästa alternativa leverantören av underhåll av IBM p system har ni kommit helt rätt. BCE Sweden AB har det näst största lagret med IBM p-utrustning i Sverige efter IBM själva.

  Läs mer…

 • Fjärrhantering och fjärrövervakning av IBM-hårdvara

  Fjärrövervakning och -hantering från BCE Sweden AB innebär en förvissning om att erat IBM p eller System i kommer att leverera maximal produktivitet tack vare optimerad drifttid. Därmed bärs din verksamhet alltid upp av den motståndskraftiga IT-infrastruktur som du behöver för att lyckas.

Lämna ett svar